Rondreizen Kenia

Kenia Highlights Groeps Safari
Deze route is enorm populair omdat u tegen een gunstige prijs langs een grote verscheidenheid aan bekende nationale parken reist, zoals Masai Mara, Lake Nakuru, Amboseli, Tsavo West & Tsavo East. Bij deze groepssafari reist u in een kleine groep met verblijf in goede lodges. De safari kan gecombineerd worden met een privé verblijf in een mooi strandresort.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 1.739.- per persoon
Brons
Avontuurlijke Privé Safari Kenia
Heerlijk genieten tijdens deze luxe privé safari door Kenia. Met een luxe 4WD naar de nationale parken Amboseli, Tsavo West en Tsavo East waarbij u overnacht in exclusieve accommodaties. De safari biedt veel bijzondere activiteiten zoals game drives, heerlijke sundowners, een avontuurlijk bush breakfast, een bezoek aan een authentiek Maasai dorp en een bijzondere night game drive.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 2.385.- per persoon
Zilver
De meren in de Great Rift Valley en safari in Laikipia
Een privé ontdekkingstocht langs de zoet- en zoutwatermeren van de Rift Vallei in het centrum van Kenia. U reist langs Lake Naivasha, Lake Nakuru, Lake Elmenteita, Lake Baringo en Lake Bogoria. Hierna volgt nog een uitstapje naar het Laikipia Plateau met een korte safari in de Ol Pejeta Conservancy. Afsluiten aan de kust van Kenia of op eiland Zanzibar? Prima te combineren.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 2.595.- per persoon
Zilver
Zuidelijk Kenia op haar best
Deze 14-daagse groepssafari brengt u naar 3 fascinerende Nationale Parken in Kenia: Amboseli, Tsavo West en Tsavo East. Het kenmerk van deze safari is de beperkte afstand tussen de parken, waardoor u extra tijd in de parken doorbrengt. U reist in een kleine groep met Engelstalige gids/chauffeur. De rondreis wordt afgesloten met een week privé verblijf in een luxe strandresort.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 2.095.- per persoon
Brons
Naar de top van Mount Kenya
Een rondreis waar velen over dromen, de klim naar de top van Mount Kenya, de op één na hoogste berg van Afrika. Vooraf maakt u kennis met bekende meren in de Rift vallei en met natuur en cultuur in midden Kenia. Afsluitend, om bij te komen van de beklimming, geniet u van een korte safari in Big Five reservaat Ol Pejeta.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 2.725.- per persoon
Zilver
Eclips Expeditie Kenia (verlaagde prijzen!)
Een bijzonder astronomisch fenomeen, een bijna complete zonsverduistering doet zich voor op 3 november 2013 in het noorden van Kenia en U kunt dit meebeleven. Een expeditie per 4WD naar het noorden van Kenia, waar het kamp wordt neergezet. Tezamen met echte liefhebbers ondergaat u dit spectakel. Een unieke reis !
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 1.995.- per persoon
Brons
Complete Kenia & Tanzania Safari & Zanzibar-strand
De beste safarigebieden van twee landen in één reis. In 21 dagen de highlights van Kenia en Tanzania en heerlijk afsluiten op tropisch Zanzibar. Tijdens de groepssafari’s in Kenia en Tanzania bezoekt u o.a. de Masai Mara, Ngorongoro Crater en de Serengeti. Na 2 weken ultieme safari vliegt u naar Zanzibar voor een welverdiende strandvakantie.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 3.580.- per persoon
Brons
Kenia Highlights Fly-in Safari & Strand
Geniet van het comfort van een 12-daagse fly-in safari in Kenia, samen met een heerlijk luxe verblijf aan de prachtige stranden bij Diani Beach ten zuiden van Mombasa. U vliegt naar de mooiste Nationale Parken van Kenia: Amboseli, Samburu en Masai Mara en u verblijft in prachtig gelegen safari lodges. Samen met andere gasten maakt u game-drives door de parken.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 4.075.- per persoon
Zilver