Rondreizen Oeganda

De cultuur van Oost Oeganda
Oeganda is niet alleen een land voor natuur en berggorilla’s. Cultuur staat centraal in deze privé reis tussen Kampala en Mount Elgon. Kijk in de geschiedenis in Cultural Buganda, geniet van watervallen, de Nijl en de tradities en magie bij de Bagishu-stam in Oost Oeganda. U overnacht in guesthouses en eenvoudige hotels. Luxere hotels zijn ook mogelijk.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 1.715.- per persoon
Brons
Natuur van Oeganda in Stijl
Deze reis is een echte aanrader als u een natuur- en dierenliefhebber bent en Oeganda in stijl en comfort wil bezoeken. Gedurende deze luxe 17-daagse privé reis bezoekt u alle hoogtepunten van Oeganda. U reist in een comfortabel tempo van park naar park in uw eigen 4WD safariwagen met chauffeur/gids, waarbij u overnacht in luxe of bijzondere accommodaties.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 3.620.- per persoon
Zilver
Rwanda en Oeganda Highlights
Voor veel mensen is Rwanda nog onontdekt gebied en wij willen u graag de gelegenheid geven dit prachtige land samen met Oeganda te gaan verkennen. Deze reis biedt u een grote variatie in accommodaties en activiteiten. Natuurlijk zal ook zeker de berggorilla tracking niet ontbreken in deze 16-daagse privé rondreis.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 4.945.- per persoon
Zilver
Mountain Bike trektocht over het platteland van Oeganda
Oeganda, de groene parel van Afrika. Tropisch regenwoud, lappendekens van plantages en bebouwde akkers vormen het decor van deze aktieve fietsreis. Ontmoet de vriendelijke Oegandezen onderweg en bezoek aan bekende parken, de chimpansees en berggorilla’s.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 3.470.- per persoon
Brons
Gorilla's, Chimps en tropisch Zanzibar
Deze 15-daagse safarireis is een ideale manier om de primaten in Oeganda te gaan bewonderen in combinatie met de idyllische stranden van het tropische eiland Zanzibar. U gaat de bijzondere tracking doen naar de berggorilla’s en gaat op zoek naar de chimpansees bij Kibale Forest. Een heerlijke reis die het beste van Oeganda combineert met de stranden van Zanzibar.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 3.060.- per persoon
Zilver