Ons Concept

Natuurlijk wilt u dat uw reis naar Afrika helemaal op en top geregeld is. Dat u uw reis boekt bij een gerenommeerd bedrijf met professionele en enthousiaste medewerkers die kennis van zaken hebben. Graag benadrukken wij een aantal punten die een samenvatting geven van het concept van Africa Miracles.

Maatwerk

Als echte specialist in maatwerk reizen kunnen wij elke mogelijke reis voor u samenstellen. Heeft u nog geen idee waar u heen wilt of ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen probleem, laat ons weten wat uw gedachten zijn voor uw ideale vakantie dan zorgen wij dat er een reis wordt samengesteld die ruimschoots zal voldoen aan uw verwachtingen. Samen met u komen we altijd van een eerste voorstel tot de definitieve reis.

Snelle persoonlijke communicatie

Doordat u rechtstreeks met ons communiceert zonder gebruikmaking van een tussenpersoon, kunnen wij u snel en adequaat behulpzaam zijn. Wanneer u een aanvraag naar ons stuurt dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een antwoord van ons, altijd binnen 10 dagen. Ons antwoord bestaat meestal uit een uitgebreide offerte met hierin een voorgestelde reis volledig omschreven die wij per e-mail toezenden Natuurlijk is deze offerte geheel vrijblijvend, u boekt de reis pas als alles helemaal naar uw zin is. Als u na ontvangst van de offerte wijzigingen wilt aanbrengen, dan is dat geen enkel probleem, we passen de offerte net zolang aan totdat deze helemaal naar uw wens is. Elke offerte is 2 weken geldig, waarbinnen ook de voorgestelde reissom door ons wordt gegarandeerd.

Duidelijkheid en eerlijkheid

Vanaf het moment van het eerste contact geven wij u alle mogelijke informatie om zeker te stellen dat de reis helemaal naar uw zin is en dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. In de offerte vermelden wij de namen van de accommodaties die worden aangeboden, vaak zelfs met websites erbij. Wanneer u de reis bij ons boekt en er blijkt dan een accommodatie volgeboekt te zien, dan zullen wij in nauw overleg met u altijd een minimaal gelijkwaardige accommodatie aanbieden. Als u op reis bent en onderweg is er toch iets wat u niet prettig vindt dan zijn wij altijd bereikbaar en dicht in de buurt. Eerlijkheid duurt het langst en dat vinden wij bij Africa Miracles een heel belangrijk motto.

Kwaliteit

Onze reizen zijn van kwalitatief hoog niveau. Door gebruikmaking van de beste gidsen en goede tot uitstekende accommodaties is de kwaliteit van uw reis verzekerd. Service is ook een belangrijk gedeelte van de kwaliteit en u mag van ons, van de accommodaties en van uw gids dan ook het allerbeste verwachten. Om de kwaliteit tussen onze reizen aan te geven, hebben wij Medailles toegekend. Lees hiervoor onze uitleg.

Kennis

Al jaren werken wij intensief samen met gespecialiseerde partners in onze bestemmingslanden met dezelfde passie en liefde voor Afrika. Daardoor bent u ervan verzekerd dat wij u de best mogelijke adviezen kunnen geven. Ook ons team wordt regelmatig getraind in vakkennis en de laatste ontwikkelingen in de landen waar wij reizen aanbieden. Wij zijn continu op zoek naar de allerleukste plekjes en we zorgen ervoor dat onze informatie up-to-date is, zodat wij u perfect op de hoogte kunnen houden van nieuwe ontwikkelingen of gebeurtenissen. Kijk eens naar de inspiratiereizen op deze website.

Prijs

Doordat u bij ons rechtstreeks uw reis boekt, bent u niet alleen verzekerd van een uitstekende service en kennis, maar ook van de beste prijs. Er zijn geen tussenpersonen meer, u betaalt niets extra aan een reisbureau maar u boekt rechtstreeks bij Africa Miracles via onze organisatie in Nederland (lid van SGR en ANVR). Reisdocumenten en vliegtickets hoeft u niet af te halen, want ook deze versturen wij u digitaal per e-mail toe.

anvr

Zekerheden / Stichting Garantiefonds Reisgelden

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Deze regeling is slechts van kracht mits u in Nederland woonachtig bent. Voor meer informatie: zie www.sgr.nl

SGR garantiefonds