Betekenis van de Medailles, uitleg over het kwaliteitsniveau van onze reizen

Op deze website vindt u vele verschillende inspiratiereizen met gebruik van veelsoortige accommodaties. Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de aangeboden kwaliteit en prijsniveaus hebben we alle reizen een Africa Miracles Medaille gegeven en ingedeeld in de categorie Brons, Zilver en Goud.
Er zijn geen reizen zonder classificatie, simpelweg omdat we deze niet aanbieden omdat ze onder ons minimale kwaliteitsniveau vallen. Africa Miracles staat voor een goede kwaliteit en al onze reizen en accommodaties zijn sfeervol en van goede tot uitstekende kwaliteit.

Bronzen medaille

De geselecteerde reizen met een Bronzen medaille zijn van goede kwaliteit en bieden een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. De Bronzen medailles zijn door Africa Miracles verstrekt op basis van:
  • Goede kwaliteit, ook van de accommodatie 
  • Goede service
  • Goede prijs / kwaliteitsverhouding
  • Safaris en reizen die in groepsverband worden uitgevoerd en alle kampeersafari’s
Wat zegt de Bronzen medaille over de prijs?
BRONZEN reizen zijn altijd waar voor uw geld, met een kwaliteit- en service niveau die in goede balans is met de prijs.

Zilveren medaille

De reizen met een Zilveren medaille zijn gewaardeerd tussen Brons en Goud in. De hogere waardering dan Brons kan verschillende redenen hebben, zoals:
  • Accommodaties met een bijzondere locatie
  • Veel privacy door bijvoorbeeld een beperkt aantal kamers van de gebruikte accommodaties
  • De reis wordt uitgevoerd op privé basis, dus u heeft de beschikking over een eigen wagen met chauffeur of het is zelfs een fly-in safari
  • Speciale en unieke activiteiten
  • Luxe groepssafari/reis

Dus voor de reizen hoeft een Zilveren medaille niet per se te betekenen dat de accommodaties van hogere kwaliteit zijn, het kan dus ook een reis zijn waarbij gebruik wordt gemaakt van Bronzen accommodaties en waarbij de reis bijzondere kenmerken heeft zoals bij een privé safari of bijzondere activiteiten zoals fly-camping.

Wat zegt de Zilveren medaille over de prijs?
ZILVEREN reizen hebben doorgaans een hogere prijs dan de Bronzen. Zilver staat voor iets bijzonders en apart, anders dan gebruikelijk, soms van de begaande paden af, maar ook voor hoge kwaliteit.

Gouden medaille

De reizen die door ons beloond zijn met een Gouden medaille bieden de allerbeste service en kwaliteit, overtreffen alle verwachtingen. De geboden service is van hoge standaard en zeer persoonlijk, de locatie is adembenemend en de privacy wordt gekoesterd. De Gouden accommodaties hebben een beperkt aantal kamers, luxe tenten of cottages met zelden meer dan 20 gasten die tegelijkertijd kunnen komen genieten van deze bijzondere ervaring.

Wat zegt de Gouden medaille over de prijs?
GOUDEN accommodaties liggen in een hoge tot zeer hoge prijsklasse. U krijgt daarbij ook de beste mogelijke service en kwaliteit. Voor deze accommodaties moet u bereid zijn dieper in de buidel te tasten, maar de ervaring is dan ook onvergetelijk. De reizen met een Gouden medaille zijn one-of-a-kind, met bijzondere locaties die bezocht worden en/of exclusieve activiteiten.