Maatwerk
Op zoek naar de échte maatwerkspecialist in safarireizen naar Afrika? Met onze jarenlange ervaring durven wij onszelf de beste keuze te mogen noemen voor het samenstellen en uitvoeren van de echte Out in Africa reis door Kenia, Tanzania, Oeganda en Rwanda. Naast natuur proberen wij ook couleur locale in uw reis te verwerken, waardoor uw vakantie een extra, eigenzinnige, dimensie krijgt.

Wie zijn wij

Africa Miracles is een reisorganisatie die volledig gespecialiseerd is in het organiseren en uitvoeren van reizen in Oostelijk Afrika. De oorsprong van Africa Miracles gaat terug naar 1957 met de oprichting van een safaribedrijf in Kenia, in de loop van de jaren uitgegroeid tot een toonaangevend en trendzettend safari bedrijf gevestigd in Mombasa. Zij voeren nog steeds met succes de reizen in Kenia voor u en ons uit.

Terug in Nederland hebben wij ons gericht op het samenstellen van bijzondere safarireizen op maat, dus naar uw eigen, specifieke wensen. Ons expertise koppelen wij aan die van onze agenten in Kenia, Tanzania, Zanzibar, Oeganda en Rwanda waar wij al jaren mee samenwerken.

Als wij nieuwtjes hebben, dan melden we dat uiteraard op deze website maar ook op onze eigen Facebook pagina's.

Waarom boeken bij Africa Miracles

Wij zijn échte specialisten in rondreizen in Afrika en u kunt bij ons terecht voor alle soorten reizen. Kwaliteit en service vinden we uitermate belangrijk en om deze reden worden alle lodges en hotels ook met grote regelmaat door ons bezocht en gecontroleerd. Of u dus een luxe safari door Kenia gaat maken, wilt overnachten in Tented Camps in de Serengeti of Selous in Tanzania, wildwatervaren bij de oorsprong van de Nijl in Oeganda, in Rwanda gorilla’s wil ontmoeten, een Afrikaanse berg gaat beklimmen of lekker relaxen op de tropische eilanden Zanzibar of Pemba? Wij weten echt wat wij u kunnen adviseren doordat onze medewerkers zelf deze landen bereisd hebben. Graag brengen wij onze passie voor Afrika aan u over. Ons enthousiaste team staat voor u klaar !

Eigenzinnig

Reizen door een land kan volgens ons niet zonder actief kennis te maken met de cultuur. Africa Miracles probeert waar mogelijk -en ook naar uw wens- couleur locale te verwerken in het reisplan van uw safarireis. Dat kan bijvoorbeeld een bezoek zijn aan een lokaal project, een festival, een bedrijf of theeplantage, een museum of een stadstoer. Uw reis krijgt daardoor een extra en bijzonder accent.

Echte specialisten - SGR en ANVR lidmaatschap

Doordat u bij ons rechtstreeks boekt, bent u niet alleen verzekerd van een uitstekende service en kennis, maar ook van de beste prijs. Er zijn geen tussenschakels, maar u boekt rechtstreeks bij de specialist (lid van SGR en ANVR).

Mocht u na het bovenstaande vragen hebben of als u graag meer toelichting wilt hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vul het Contactformulier in, bel of mail ons gerust, we staan voor u klaar!

Graag tot ziens!