Rondreizen Tanzania

Tanzania Highlights Safari en Tropisch Zanzibar
Schitterende 15-daagse privé rondreis met comfortabele 4WD safari jeep door het noorden van Tanzania met strandvakantie op het eiland Zanzibar. U maakt een zeer complete safari Tanzania door de parken Tarangire, Lake Manyara, Ngorongoro Krater en de Serengeti. Inclusief vlucht vanuit Serengeti naar Zanzibar.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 2.730.- per persoon
Zilver
Mobile Camping & Lodge Safari Tanzania - Gezinsreis
Voor de safari liefhebber die net even iets anders zoekt. Tijdens deze 12-daagse privé reis gaat u met uw 4WD jeep met chauffeur uitgebreid de prachtige parken Tarangire (2 dagen), Lake Manyara, Serengeti (3 dagen) en de Ngorongoro krater (2 dagen) ontdekken. Wat de reis zo bijzonder maakt is dat u naast lodges ook echt in de wildernis overnacht in luxe mobiele tenten.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 2.295.- per persoon
Zilver
Privé Kampeersafari Tanzania & Zanzibar
Een prachtige avontuurlijke privé kampeersafari van 14 dagen in Tanzania. U bezoekt tijdens deze natuurvakantie Lake Manyara, Serengeti, Ngorongoro Krater en Tarangire National Park, onderweg overnacht u onder canvas, ofwel in een tent. Na de safari vliegt u verder naar Zanzibar voor een heerlijke strandvakantie.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 1.915.- per persoon
Brons
Hoogtepunten Noord Tanzania, groepssafari
Een mooie, complete safari om kennis te maken met de bekende parken in Noord Tanzania. Vanuit Arusha bezoeken we achtereenvolgens de Ngorongoro Krater, Serengeti Nationaal Park en Lake Manyara. Schitterende landschappen en een enorme verscheidenheid aan wildsoorten. U reist in een kleine groep van maximaal 7 deelnemers en overnacht in comfortabele lodges.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 1.095.- per persoon
Zilver
Privé Lodge Safari Tanzania met Zanzibar
Deze 16-daagse privé rondreis neemt u mee op safari met uw eigen reisgezelschap. In een luxe 4WD safari jeep bezoekt u Tarangire National Park, Lake Manyara, Ngorongoro Crater en Serengeti National Park. Na de privé safari vliegt u naar het exotische specerijen- eiland Zanzibar voor bijna een week strandvakantie in de charmante Fumba Beach Lodge.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 2.765.- per persoon
Zilver
Tanzania Comfort Safari van Serengeti tot Selous
Deze 16-daagse zeer complete rondreis Tanzania is ideaal voor de natuurliefhebber die van de begaande paden af wil gaan. De privé safari start in de Serengeti, waarna de safari bij de Ngorongoro krater wordt vervolgd. Hierna vliegt u naar het zuidelijk gelegen Selous, het absolute hoogtepunt van de reis. De reis eindigt met een verblijf aan het strand op een heerlijk eilandje.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 5.250.- per persoon
Goud
Mountain Bike Trektocht rond de Kilimanjaro
Op de Mountain Bike het landschap rond de hoogste berg van Afrika verkennen is een unieke ervaring. Fiets door tropische bossen en tussen de acacias's in de savanne. Ontmoet de Masai in het grensgebied van Kenia en Tanzania. Maak veel hoogtemeters op gravelpaadjes en vergeet onderweg niet het wild te spotten.
Exclusief vluchten: vanaf € 1.375.- per persoon
Brons
Gorilla's, Chimps en tropisch Zanzibar
Deze 15-daagse safarireis is een ideale manier om de primaten in Oeganda te gaan bewonderen in combinatie met de idyllische stranden van het tropische eiland Zanzibar. U gaat de bijzondere tracking doen naar de berggorilla’s en gaat op zoek naar de chimpansees bij Kibale Forest. Een heerlijke reis die het beste van Oeganda combineert met de stranden van Zanzibar.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 3.060.- per persoon
Zilver
Complete Kenia & Tanzania Safari & Zanzibar-strand
De beste safarigebieden van twee landen in één reis. In 21 dagen de highlights van Kenia en Tanzania en heerlijk afsluiten op tropisch Zanzibar. Tijdens de groepssafari’s in Kenia en Tanzania bezoekt u o.a. de Masai Mara, Ngorongoro Crater en de Serengeti. Na 2 weken ultieme safari vliegt u naar Zanzibar voor een welverdiende strandvakantie.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 3.580.- per persoon
Brons