Luxe Reizen


Africa Miracles weet voor u de meest bijzondere, vrijwel onontdekte en bovenal luxe plekjes te vinden. Op reis gaan, bijzondere en prachtige verre bestemmingen bezoeken wordt als een voorrecht beschouwd en terecht. Het is fantastisch om kennis te maken met verschillende culturen, nieuwe landschappen te aanschouwen en wilde dieren in hun natuurlijke omgeving te zien. Africa Miracles is een specialist in Oost Afrika en wij kunnen u reizen aanbieden van absolute topklasse.

Ons thema Luxe reizen laat u een stukje zien van alle mogelijkheden die Afrika biedt op het gebied van luxe accommodaties en unieke locaties. Luxe is een mooi begrip, maar wat verstaat u onder luxe, is het comfort, is het privacy, is het een aparte locatie of juist een combinatie van dit alles. Samen met u willen wij graag uw ideale luxe reis samenstellen en organiseren.

Wat vinden wij belangrijk bij het organiseren van schitterende luxe reizen?

Kwaliteit en Privacy

Kwaliteit en privacy zijn aspecten waar wij veel belang aan hechten bij een luxe reis. De accommodaties die wij gebruiken voor onze luxe reizen zijn veelal kleinschalig en gelegen op een indrukwekkende locatie, waarbij persoonlijke service en kwaliteit gegarandeerd van topniveau zijn. Een andere vorm van privacy heeft betrekking op de manier van reizen. Zo kunt u een privé reis maken met een comfortabele 4WD safari jeep met uw eigen gids/chauffeur. Een andere mogelijkheid is om tussen de verschillende bestemmingen te vliegen (met vaste vluchten of met privé gecharterde vliegtuigjes). Kwaliteit slaat verder niet alleen op de uitvoering van de reis, maar ook op de service die u van tevoren en tijdens de reis van ons mag verwachten. U krijgt gegarandeerd bij ons de beste service.

Flexibiliteit en vrijheid

De reis zoals wij deze voor u organiseren zal geheel worden samengesteld aan de hand van uw wensen en verzoeken. Natuurlijk kunt u bouwen op onze kennis en graag adviseren wij u, maar uw wensen staan altijd centraal. Zo is het bij vele luxe accommodaties mogelijk om diverse activiteiten te doen, waarbij u ter plaatse kunt bepalen wat u wilt gaan doen. In overleg met gids of ranger kunt u gaan wandelen, mountainbiken of bijvoorbeeld een lokaal peroject of een dorp bezoeken. Eigenlijk is bijna alles mogelijk en er zijn ongekend veel mogelijkheden, er is een goede kans dat u verbaasd zult zijn over wat er allemaal kan in Afrika. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of om uw wensen en ideeën te bespreken.


Manier van reizen

Een luxe reis betekent natuurlijk ook een comfortabele manier van reizen, wij kunnen dit voor u organiseren. Afrika doorkruisen met uw eigen 4WD jeep met privé gids/chauffeur is een aangenaam idee. Een andere prettige en comfortabele manier van reizen is met het vliegtuig. De wegen in Afrika laten soms nog wel eens te wensen over in kwaliteit en kunnen een hobbelige en vervelende ervaring zijn. In landen als Kenia en Tanzania kunt u met lijndienst vluchten naar de airstrips in de diverse parken vliegen. Ook bestaat hier de mogelijkheid om geheel voor uw eigen reisgezelschap een vliegtuig te huren (charteren). U hoeft dan helemaal met niemand rekening te houden en u wordt altijd direct naar de plaats van bestemming gevlogen of naar de dichtstbijzijnde landingsbaan (airstrip). In Oeganda kunt u tegen heel aantrekkelijke prijzen een vliegtuig huren, natuurlijk met piloot en al, om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan Apoka National Park. 

Uniek en exclusief

Wat een reis een extra tint geeft, zijn de unieke en exclusieve ervaringen. Dit kan plaatsvinden op vele manieren. Om u een voorbeeld te geven; Kenia (onder andere Laikipia) en Tanzania kennen zeer bijzondere luxe privé accommodaties, waarbij u echt een huis tot uw beschikking heeft op één van de unieke locaties die in de landen te vinden zijn. Een gids, een kok en een gastvrouw zorgen ervoor dat aan al uw wensen wordt voldaan. U behoudt de luxe van een lodge of hotel, maar heeft wel de gezelligheid van een thuis. Graag adviseren wij u over deze bijzondere manier van overnachten. Bij dit begrip van luxe horen ook andere exclusieve overnachtinglocaties zoals overnachten onder de sterrenhemel met alleen een klamboe (fly-camping) of overnachten in een lodge waar u een eigen butler tot uw beschikking heeft.