Rondreizen Zanzibar

Privé Lodge Safari Tanzania met Zanzibar
Deze 16-daagse privé rondreis neemt u mee op safari met uw eigen reisgezelschap. In een luxe 4WD safari jeep bezoekt u Tarangire National Park, Lake Manyara, Ngorongoro Crater en Serengeti National Park. Na de privé safari vliegt u naar het exotische specerijen- eiland Zanzibar voor bijna een week strandvakantie in de charmante Fumba Beach Lodge.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 2.765.- per persoon
Zilver
Tanzania Highlights Safari en Tropisch Zanzibar
Schitterende 15-daagse privé rondreis met comfortabele 4WD safari jeep door het noorden van Tanzania met strandvakantie op het eiland Zanzibar. U maakt een zeer complete safari Tanzania door de parken Tarangire, Lake Manyara, Ngorongoro Krater en de Serengeti. Inclusief vlucht vanuit Serengeti naar Zanzibar.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 2.730.- per persoon
Zilver
Complete Kenia & Tanzania Safari & Zanzibar-strand
De beste safarigebieden van twee landen in één reis. In 21 dagen de highlights van Kenia en Tanzania en heerlijk afsluiten op tropisch Zanzibar. Tijdens de groepssafari’s in Kenia en Tanzania bezoekt u o.a. de Masai Mara, Ngorongoro Crater en de Serengeti. Na 2 weken ultieme safari vliegt u naar Zanzibar voor een welverdiende strandvakantie.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 3.580.- per persoon
Brons
Privé Kampeersafari Tanzania & Zanzibar
Een prachtige avontuurlijke privé kampeersafari van 14 dagen in Tanzania. U bezoekt tijdens deze natuurvakantie Lake Manyara, Serengeti, Ngorongoro Krater en Tarangire National Park, onderweg overnacht u onder canvas, ofwel in een tent. Na de safari vliegt u verder naar Zanzibar voor een heerlijke strandvakantie.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 1.915.- per persoon
Brons
Gorilla's, Chimps en tropisch Zanzibar
Deze 15-daagse safarireis is een ideale manier om de primaten in Oeganda te gaan bewonderen in combinatie met de idyllische stranden van het tropische eiland Zanzibar. U gaat de bijzondere tracking doen naar de berggorilla’s en gaat op zoek naar de chimpansees bij Kibale Forest. Een heerlijke reis die het beste van Oeganda combineert met de stranden van Zanzibar.
Prijs exclusief vluchten: vanaf € 3.060.- per persoon
Zilver